Kulden giver flere udfordringer for smart phone-generationen. Strømmen på mobilen ryger hurtigere som følge af kulden, og derfor har Fredericia Avisen besøgt Danish Phone Repair i Gothersgade til at få råd om, hvad man kan gøre.

Abdul Hai har mange kunder for tiden. Glatføre i gader og stræder, uheld til nytårsfesten og lignende har givet smadrede mobilskærme, men også strømmen på batterier, der falder hurtigt, er et stort issue for tiden.

Mens man ikke kan gardere sig mod en smadret skærm, udover et cover eller panserglas, kan man tage sine forholdsregler i forhold til batteriet i mobiltelefonen.

“Når mobilen bliver kold, så falder batteriet også hurtigt i strøm. Hvis batteriet er ældre end to år, er det lige som om, at det er “udløbet”. Hvis du skifter batteriet til et nyt, så er det helt som at få en ny mobil. Mobilen bliver samtidig meget hurtigere, hvis du skifter batteriet,” siger ejeren af Danish Phone Repair, Abdul Hai, til Fredericia Avisen og fortsætter:

Abdul Hai, Danish Phone Repair
Abdul Hai og hans team står altid klar til at vejlede kunderne. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen

“Min anbefaling er, at man skifter batteriet med det samme, hvis man har problemer med det. Efter batteriet er skiftet, er mobilen som sagt som ny igen,” fortæller Abdul Hai og kommer med en sidste anbefaling:

“Hvis din mobil er blevet langsom, hjælper det også at få skiftet batteriet viser flere undersøgelser. Er man I tvivl, kan man altid komme herind at snakke med mig om det ,og så finder vi en god løsning.”

Udover at skifte skærme og batterier kan Danish Phone Repair også skifte højtalere mv., mens butikken også gør sig i at reparere skærme til MacBooks og iPads etc.