Hvad der var planlagt til at være en taktisk træning før kampen mod Hobro udviklede sig uventet for Fredericia AVISENS udsendte.

Jonas Dal havde på forhånd sagt, at det ville blive en let taktisk træning. Derfor havde jeg ikke de store forventninger til træningen, som næppe ville komme til at trække de store overskrifter, men som den nyserrige journalist gør, så møder man selvfølgelig op.

Det hele startede som planlagt. Victor Torp og Anders Holvad sad over, som det var aftalt. Efter endt opvarmning skulle det øves, hvordan bolden skulle spilles ud fra Alexander Nybos mål i forbindelse med målspark.

Til det formål ville Jonas Dal naturligvis have en 11 mod 11-situation. Med 20 spillere med på træningslejr, og to skadet spillere, så måtte der tænkes alternativt. Holdledere blev sendt på banen med en overtræksvest, men da det ikke var nok, så lød det pludselig fra Dal: “Patrick, kom her.”

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Lidt betænksom tog jeg en vest på og gik ind på banen. Min egen fodboldkarriere endte brat med en såkaldt patellaluksation, på dansk en knæskal af led. Uden at være et kæmpe talent, og uden at være helt håbløs, peakede karrieren, da jeg var med inde omkring Fredericia fF’s Mesterække-hold i ungdomsårene. På holdet var blandt andet FC Fredericias anfører, Christian Ege.

Paradoksalt nok blev jeg sat ind på banen som angriber, hvor opgaven var, at jeg skulle dække netop Ege. Selvom Eges karriere har taget fart siden ungdomsårene og vores fælles folkeskoletid på Skjoldborgvejens Skole, hvor vi gik i parallelklasse, så lykkedes det i hvert fald ikke for FC’s nummer 20 at få bolden. I stedet måtte Alexander Nybo spille den anden stopper, Erik Nissen.

Da Jonas Dal tydeligt kunne se, at det skabte problemer med en ex fodboldspiller til at stække hans kaptajn, så ændrede øvelsen karakter. Fra at være det forsvarende hold, så skulle dem med skjold på nu angribe for at Ege og co. på den anden side kunne lave en bestemt form for pres, som skulle afstemmes.

https://www.vinmedmere.dk/

Efter at have vendt og drejet, hvordan det bedste pres blev sendt ind, blev øvelsen afblæst og de virkarierende spillere måtte igen på sidelinjen, da der til sidst skulle trænes dødbolde, men hvem ved. Måske undertegnede er på vej til at gøre comeback og spille sig på FC Fredericias hold? I hvert fald gik snakken ved middagsbordet, da det blev observeret, at jeg var røget på den sunde kost, som fodboldspillere lever efter.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer