Flere af trænerne i Herre Håndbold Ligaen har kontraktudløb til sommer, men hvad skal der ske? Rygterne er igang, men underskrifterne er der ikke. AVISEN tager pulsen på klubberne, der har trænere med kontraktudløb.

Der sprang lidt af en bombe. Tidligere på ugen erfarede TV 2 SPORT, at Bjerringbro-Silkeborg ikke vil forlænge med den ellers succesrige træner, Peter Bredsdorff-Larsen, der for et par sæsoner siden hentede klubbens første mesterskab i historien. Bredsdorff-Larsen har udefra set fremstået som en vellidt mand i det midtjyske, men efter at have været i klubben siden 2014 er det formentlig blevet vurderet, at der skal ske luftforandring.

Peter Bredsdorff-Larsen fremstår som en meget håndboldinteligent træner, der har formået at skabe resultater, og hvis han ønsker det, så får han ikke svært ved at finde noget nyt job. Spørgsmålet er mere, hvad der skal ske i BSH? 

Der render flere trænere rundt, der ikke er på kontrakt til næste sæson, som er oplagte bud. Det helt oplagte er Patrick Westerholm, der er klubløs efter TTH Holstebro ikke forlængede med ham. Et bud kunne også være Henrik Kronborg, som tidligere har vist, at han godt vil rive teltpælene op fra det sjællandske, da han var assistenttræner i Skjern. En joker i det spil er Andreas Toudahl, der som aktiv har en fortid i netop Bjerringbro-Silkeborg.

Netop Andreas Toudahl har kontraktudløb med KIF Kolding efter sæsonen, og hvad der sker på den front afhænger meget af økonomien. Toudahl har bevist i den her sæson, at han har store kompetencer trænermæssigt, og at han har potentiale til en større hylde end Kolding. Men skal han tage springet allerede nu? Det vil tiden vise.

Den sidste klub, der har en træner med kontraktudløb, er FHK. Jesper Houmark har været i FHK siden 2016. Siden dengang er det kun gået én vej – og det er op. Hvert år har holdet forbedret placeringen, og det er en succes i sig selv, men er tiden inde til at skifte ud på trænerposten? 

Flere gange har rygterne gået på, at nu skulle det være, men hver gang har Houmark endt med at forlænge aftalen med FHK. Igen går snakken i krogene på, at der føres samtaler med emner, men er det sandt? Det har vi forholdt FHK-direktør Thomas Renneberg-Larsen til, men han oplyser, at klubben har en politik om ikke at kommentere på rygter.

FHK har store ambitioner. I den her sæson skal klubben blande sig i kampen om slutspilspladserne, men på sigt skal man være en fast bestanddel af slutspillet, og om det bliver med Houmark ved roret må tiden vise, og det kommer til at afhænge af flere ting. Dels skal der naturligvis præsteres i den her sæson, men så skal man også kigge på hvad alternativet til ham er.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer