En trænerfyring kan være på vej hos en af FC Fredericias konkurrenter i NordicBet Ligaen. Esbjerg fB har fået en skidt start på sæsonen og en trænerfyring kan derfor være under opsejling, skriver NordicBet.

FC Fredericia tabte selv sæsonpremieren til Esbjerg, men slog dem sidenhen i DBU Pokalen, hvor der tidligere i dag blev trukket lod til tredje runde. Læs hvem FC Fredericia trak ved at klikke her.

Pokalnederlaget til Fredericia blev startskuddet på en dårlig periode for Esbjerg. På hjemmebane blev det til to nederlag i træk, inden stimen vendte på udebane mod Skive. Siden er det blevet til yderligere to nederlag mod henholdsvis Nykøbing FC og Fremad Amager.

Det får bookmakeren NordicBet til at spekulere i, om en trænerfyring er under opsejling. Således giver det odds 1,55 på, at træner John Lammers er fortid i den sydvestjyske klub inden 1. januar 2018.

”John Lammers er formentlig den træner i NordicBet Ligaen, der sidder yderst på sædet. Esbjergs spil har slet ikke hængt sammen, og spørgsmålet er, hvor længe ledelsen tør sidde på hænderne. Økonomisk vil det være en katastrofe for klubben, hvis man ikke kommer tilbage i Superligaen hurtigt, og lige nu er der intet, der tyder på, at Esbjerg skal lykkes med missionen”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Også Esbjergs sportschef, Ted van Leeuwen, spås en snarlig afsked med klubben. Er hollænderen væk inden 1. august 2018, betaler spilleselskabet blot pengene 1,49 gange igen.