Efter omkring en uges søgen er det lykkes FC Fredericia at nå til enighed med en ny træner. Valget er faldet på Michael Hansen, der er blevet købt fri fra sin stilling som Head of Coaching i Silkeborg IF.

48-årig Michael Hansen har siden sommeren 2019 haft stillingen som Head of Coaching i Silkeborg efter, at han som midlertidig cheftræner lykkedes med at rykke holdet op i Superligaen.

Foto: Silkeborg IF

Tidligere i trænerkarrieren har Michael Hansen stået i spidsen for Skive og FC Vestsjælland, og derudover har han været sportsdirektør i Ringkøbing IF, men nu har han skrevet under på en to-årig aftale med FC Fredericia, hvor han mødes med spillerne for første gang mandag morgen.

“Vi gik efter en træner, der faldt i tråd med den spillefilosofi, som Jonas Dal senest praktiserede. Vi er rigtig glade for, at have hentet Michael, der var vores førsteprioritet,” siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til Fredericia AVISEN.

Selvom det er tæt på sæsonstart, så har der været mange kandidater til cheftrænerjobbet i FC Fredericia.

“Der har været rigtig stor interesse for jobbet, og det er vi glade for. Udover, at vi er en attraktiv klub i den øverste halvdel af NordicBet Ligaen, er der ikke mange jobs ledige og det hænger interessen nok også sammen,” forklarer Stig Pedersen og fortsætter:

“Der var mange kompetente trænere, der kunne bestride hvervet som cheftræner hos os. Michaels måde at gribe tingene an på var afgørende samtidig med, at vi kan se ham i den spillefilosofi, vi har. Derudover har vi haft gode samtaler med ham, hvor vi har dannet os et godt indtryk af ham,” slutter Stig Pedersen.-

Som aktiv fodboldspiller har Michael Hansen 40 U-landskampe på CV’et, og derudover har han repræsenteret Ligalandsholdet fire gange. Klubmæssigt har han af to omgange tørnet ud for Silkeborg, og derudover spillet i B. 1901, Næstved, OB, NAC Breda, Esbjerg og FC Midtjylland.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer