Der er et stærkt sammenhold i Erritsø. Det er både blandt Erritsø-borgerne, men også mellem butikkerne omkring Erritsø Bytorv. Flere gange årligt samles de til diverse arrangementer som fastelavn, høstfest, juletræstænding – og selvfølgelig det årlige pinsemarked. Sidstnævnte er dog aflyst i år, men vender stærkt tilbage næste år, forsikrer Brugsuddeler Martin Frost.

Normalt når der er pinsemarked i Erritsø er der god stemning. Rigtig god stemning. Du kan se en række billeder fra 2018-udgaven af Pinsemarkedet på Erritsø Bytorv her:

Der er altid garanti for godt humør (og oftest også solskin) når butikkerne på Erritsø Bytorv rykker udenfor og samles om festlige dage. “Vi nyder altid at være en del af pinsemarkedet. Der er altid godt humør, glade mennesker og en super atmosfære. Det giver bare et stærkere sammenhold, at vi kan stå sammen om det her”, fortæller Martin Frost, Brugsuddeler i SuperBrugsen Erritsø.

Læs også: Pinsemarked i Erritsø med gode tilbud

Corona har sat sit præg mange steder i det danske samfund. Mange arrangementer er enten blevet flyttet eller aflyst, men lige til det sidste har butikkerne håbet på, at et pinsemarked har kunnet lade sig gøre.

(Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen / Fredericia AVISEN)

“Vi vil så gerne lave det her arrangement for Erritsø-borgerne, men vi må nu sande, at det ikke længere er muligt. Derfor har vi valgt at tage konsekvensen og aflyse årets pinsemarked. Men når det er sagt, så vil jeg gerne forsikre at vi vender stærkt tilbage. Allerede når der er høstfest er vi klar til igen at samles herude på Bytorvet”, forklarer Martin Frost.

“Men blot fordi det officielle arrangement er aflyst, så vil jeg ikke afvise at en eller flere butikker laver lidt særlige tiltag og tilbud i løbet af pinsen. Vi holder bare ikke den store folkefest som vi plejer, fordi det simpelthen ikke er forsvarligt i forhold til den situation vi står i.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer