På Europavej i Taulov ligger TP Grillen, men det er ikke bare en traditionel grillbar, der kun laver klassikere som hotdogs og bøfsandwich.

Fredericia AVISEN har besøgt TP Grillen, hvor vi talte med parret Ricki Heiden og Tanja Andersen.

“Vi er alt muligt andet end en grillbar. Vi har både det varme og kolde køkken, samt dagens ret udover klassikerne som man kender fra en grill. Vi er friske på at lave det meste,” siger Ricki.

TP Grillen ligger på Europavej midt i et industrikvarter, og det er samtidig tæt på motorvejen, og det afspejler kundeklientellet også.

“Vi har har mange chauffører, der kommer og får dagens ret, og også flere og flere lokale kommer til. Om torsdagen har vi fast stegt flæsk, og fredag har vi flæskesteg med kartofler og rødkål,” forklarer Ricki.

Udover de nævnte ting, så er der endnu flere ting, der bliver kokkereret fra grillen.

“Vi fik en sjov idé med at lave pålægskagemand, og det blev taget godt imod. Derudover laver vi ting som stjerneskud, madpakker, flütes. Man kan få alt fra det kolde køkken,” forklarer Tanja.

Se og hør mere om TP Grillen i videoen øverst i artiklen.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/2351/2357/files/avis13.pdf?87

7 KOMMENTARER

  1. Også den tone der er når man kommer der og er ikke enes en af de gang jeg har fået der fra og skulle da mene at pølsemix er det samme hver gang smager nu godt nok. Så kan man vend det døve øre til kan kigge forbi

Skriv et svar