Trofæet er udstillet fra kl. 14:30 til 17:00 – men før det, bliver det cyklet ind i kommunen af en række forskellige foreninger og skoler.

Pressen er velkommen til at cykle med…eller bare dukke op langs ruten.

Fredag morgen cykler borgmester Jørn Pedersen og Pinjevejens Børnehus det videre mod nord, med et par stop og løbende udskiftninger af rytterne.

Fakta:

Trofæet er et særligt Tour de France vandre-trofæ, som overdrages fra én Grand Depart-destination til den næste. og trofæet bliver i den forbindelse cyklet i en gul Tour de France-ladcykel fra by til by, lidt à la den olympiske ild.

Grand Départ Trofæet ventes at ankomme til Kolding Rådhus ca. kl. 14:30, og her vil der være mulighed for at se trofæ og cykel og tage billeder frem til kl. 17.

Cykel og trofæ vil kunne ses på Akseltorv, men i tilfælde af dårligt vejr flyttes det ind på rådhuset, hvor man også er velkommen til at komme forbi.

Kolding Kommune modtager vandretrofæet torsdag formiddag fra Haderslev Kommune, og i løbet af dagen vil trofæet blive fragtet på en særlig Tour de France Lad-cykel rundt langs etape 3.
Fredag bliver trofæet cyklet videre.

Cyklen med trofæet vil blive kørt på skift eller fulgt af Christiansfeld Cykelmotion, Hejls Mountainbike Club, Design og Idrætsefterskolen Skamling, Cykling uden alder, Borgmester Jørn Pedersen, Pinjevejens Børnehus og Kolding Bicycle Club.