Kolding IF leverede en pragtpræstation, da de i sikker stil storsejrede mod lokalrivalerne fra Fredericia HK. Med cifrene 31-38 kunne gæsterne tage de to point med hjem til Kolding – og det glæder selvsagt cheftræner Andreas Toudahl, der selv har et særligt forhold til Fredericia HK og især fanklubben HK Ultras.

– Jeg synes vi spiller en rigtig god kamp. Vi er rigtig gode med bolden og laver meget få tekniske fejl. Jeg synes det er fuldt fortjent, at vi vinder her i dag. Vi har arbejdet med vores 5-1 forsvar i januarpausen – og det fik vi gavn af i dag. Dels af nød og dels fordi det virkede. Til sidst havde jeg ikke flere spillere at sætte ind i midten, så var det vores alternativ. Og så skal det siges, at Björgvinsson også storspiller i dag, fortæller Andreas Toudahl til AVISEN.

Hans specielle forhold til Fredericia HK kom også frem, da han blev spurgt ind til betydningen af at lægge fra land i 2021 med en sejr.

– Det er altid godt at vinde – også i Fredericia. Det er godt for Kolding IF, selvfølgelig, men det er også godt for mig. Nu har jeg vundet to gange ud af to mulige mod Fredericia i min tid som cheftræner. Det er da dejligt, lød det med et grin fra Toudahl.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer