ToRVEhallerne valgte at holde den del af forretningen kørende, som de kunne under nedlukningen. De omstillede personalet og blev mere aktive på sociale medier, fortæller Terje Hounsvad Thesbjerg.

Vi har besøgt det store hotel i Vejle, hvor der ligger tre restaurationer i form af OASIA, Jacobsen – dansk spisehus & take away og Bistecca. De har derfor måtte omstille sig.

– Det er et ordentligt nyrehug og vi har været nødt til at omstille os hurtigt og om vi ville lukke som vores kollegaer gjorde i perioden, men vi valgte at holde det åbent, som vi måtte. Hotellet er stadig åbent, der er ikke så mange gæster, men det vidste vi godt. Vi omstillede vores personale i huset til at være en del af takeaway personalet, siger Terje Hounsvad Thesbjerg og fortæller, at ToRVEhallerne er blevet mere aktive på sociale medier i den forbindelse:

– Vi har gjort rigtig meget for at være mere synlige og vi har gjort meget for at omstille restauranterne til at lave det dobbelte ud af huset, hvor det var halv takeaway og halv . Vi har brugt det rigtig meget i den her tid til at gøre opmærksom på os selv. Det har været med smil og ydmyghed for folk, der er kørt hertil for at hente vores takeaway.

Se hele indslaget med med ToRVEhallerne øverst i artiklen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer