Forside Kultur Torben Lendager spiller op til Pinsebal på Hannerup Skov

Torben Lendager spiller op til Pinsebal på Hannerup Skov

DEL
Torben Lendager and The Roosters - Pressefoto

Fredericia AVISEN kan fortælle, at der bliver mulighed for at komme til et vaskeægte Pinsebal på den historiske perle, Restaurant Hannerup Skov. Den gamle charmør og forsanger fra The Walkers og Torben Lendager Band gæster Hannerup Skov den 8. juni.

Der er lagt op til et brag af en fest, først startende med et godt måltid, og så skal danseskoene ellers kridtes til klokken rammer midnat med Torben Lendager og backingbandet, The Rosters.

Søren Møller, som er ejer af COZY i lystbådehavnen og også forpagter af Hannerup Skov, har på opfordring, taget nogle kunders ønske alvorligt og laver nu et regulært pinsebal med bespisning og dans.

“Nogle gæster fortalte mig, at de gerne ville komme til bal tættere på, efter, at Hejse Kro var lukket. De plejede at køre helt til Haderslev, så jeg tænkte, at det var en god ide og ringede til en musikbooker”, siger Søren

Efter mødet med en booker gik det stærkt, Søren blev tilbudt Torben Lendager med band. Søren stolede på, at det var et stærkt navn til dette arrangement, det viste det sig også at være.

“Torben Lendagers fanklub ringede angående arrangementet, før der kom billetter til salg og vi kendte prisen. Vi solgte med det samme, vi åbnede for salget, seks billetter til Næstved og tre til Vejby i Nordsjælland. Man må konstatere, at bookeren havde ret, jeg kan forestille mig, at vi inden for kort tid må melde udsolgt til Pinsebal på Hannerup Skov”, siger Søren Møller.

Søren Møller foran COZY. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Søren regner med, at der er plads til 130 mennesker, men at de nok lukker 110 ind, så der er bedre mulighed for en god oplevelse med lidt ekstra plads.

Torben Lendager med kæmpe hittet som Vengaboys bragte på banen senere.

Arrangementet starter klokken 18.30 med spisning klokken 19.00 i den smukke underetage. Menuen er ikke helt på plads, men Søren regner med, at der er tale om den klassiske traditionsbundne menu: Gammeldags dansk mad. Klokken 22.30 og frem til midnat er det muligt at svinge danseskoene til musikken stopper.

Hvis du vil opleve Torben Lendager med The Roosters, så kan du købe billet på kontakt@cozy-fredericia.dk

Det er rart, at der kommer liv i de smukke lokaler, dagen efter er der pinsebrunch.

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.
DEL