Fredericia Håndboldklub har forlænget kontrakten med holdets topscorer, Kristian Stoklund Larsen, som har skrevet under på en ny kontrakt gældende frem til sommeren 2022.

Kristian Stoklund har spillet det meste af sin ungdomskarriere i Fredericia Håndboldklub, og i sommeren 2018 hentede FHK playmakeren tilbage til barndomsklubben.

”Kristian har udviklet sig meget i det seneste halvandet år. Han er i dag en af vores store profiler på holdet, og i de seneste par kampe har han spillet fremragende. Der er stadig meget potentiale i Stoklund, og vi er derfor stolte over at fortsætte samarbejdet med ham. Vi vil i næste sæson tage et skridt mere og være en seriøs kandidat til de yderste slutspilspladser, og den proces skal Stoklund være en del af,” siger bestyrelsesmedlem i Fredericia Håndboldklub, Thomas Larsen, i en pressemeddelelse fra klubben.

Foruden de håndboldmæssige kvaliteter fremhæver Thomas Larsen også Stoklunds lokale DNA som vigtig for klubben.

”Stoklund har fået sin håndboldopdragelse i FHK’s ungdomsafdeling, og han er meget vellidt i klubben og er altid klar til at hjælpe. Kristian har været en del af FHK’s håndboldskole i sommers, hvor han brugte en uge med fremtidens håndboldtalenter i Fredericia. Det er derfor en rigtig klubmand, som vi har forlænget med,” siger Thomas Larsen.

25-årig Kristian Stoklund er glad for at have fremtiden på plads, og ser frem til fortsat at trække den røde trøje over hovedet.

”Det er en klub, der står mig meget nær. Derfor er jeg glad og stolt over, at klubben har valgt at forlænge med mig,” siger Kristian Stoklund og fortsætter:

”Jeg spillede det meste af min ungdomstid i klubben, og det betyder derfor meget for mig at være med til at føre klubben frem, hvor det er sjovt igen.”

Med statussen som oprykker i denne sæson er ambitionen at overleve i Primo Tours Ligaen, men på sigt håber Stoklund, at klubben kan komme med i slutspillet.

”Jeg vil gøre mit ypperste for, at vi kan komme med i slutspillet. I denne sæson går det fint lige nu, og får vi lagt flere lag på, er det bestemt ikke urealistisk, at det lykkes,” siger Kristian Stoklund.

Kristian Stoklund står noteret for 36 mål og 13 assist efter syv kampe.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det