Der var klasseforskel på Fredericia Håndboldklub og Lemvig-Thyborøn fredag aften. Godt nok storsejrede fredericianerne ikke, men endte med at vinde sikkert 25-21 efter en kamp, hvor de ikke foldede helt ud og alligevel vandt uden at være under pres til sidst.

I den første del af kampen havde FHK de svært angrebsmæssigt. Efter ni minutter havde holdet blot scoret et enkelt mål, og samtidig havde Lemvig lidt tur i den. Det gjord, at de kom foran 5-2, men alarmklokkerne ringede ikke. Gudmundur Gudmundsson tog den med ro, og lavede et par justeringer og med fire mål i træk kom hans mandskab i front.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Lemvig lykkedes ikke med at komme foran igen i kampen, og det skyldtes især Thorsten Fries, og læg dertil, at gæsterne generelt ikke spillede med særlig stor fart angrebsmæssigt. Det gjorde, at FHK-forsvaret nemt kunne følge med og få tacklet af.

Pausestillingen var 11-10 til FHK, og i anden halvlegs indledning trak hjemmeholdet afgørende fra. Føringen nåede op på seks mål undervejs, men i slutfasen lykkedes det Lemvig at få reduceret til slutresultatet 25-21 efter en kamp, hvor FHK ikke ramte deres topniveau. Når holdet så alligevel vandt sikkert vidner det om, at der blev leveret det, som der skal til, og det viser at bundniveauet er på vej den rigtige vej.

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

adp-as.dk

Thorsten Fries (12 – Man of the Match): Ingen over, og ingen ved siden af. Fries var kampens helt store spiller med en redningsprocent på 45,95 % efter 17 redninger på 37 forsøg.

Kim Sonne (UB): Spillede ikke nok.

Martin Bisgaard (7): Uden at skille sig specielt ud fik han sat fire mål ind på fem forsøg. Viste også evnen til at dække en back i forsvaret enkelte gange, hvor blandt andet Stoklund ikke nåede ud.

Mads Lenbroch (UB): Kom ikke på banen.

James Junior Scott (02): Uskarp i afslutningerne, men blev sat i de rigtige situationer. To mål på seks forsøg kan han gøre bedre.

Reinier Taboada (7): Som kampen skred frem gjorde hand et bedre og bedre. Fik lavet fire mål og tre assist.

Lasse Balstad (7): Fik et rødt kort efter 3×2 minutter, men inden havde han leveret en solid forsvarsindsats.

Einar Olafsson (UB): Spillede ikke nok.

Kristian Stoklund (7): Brændte noget uvant et straffekast, men fik dog scoret syv mål i åbent spil og leveret seks assists. Lidt for stor spildprocent i afslutningerne, hvor der skulle 14 skud til de syv mål.

Nicolaj Nørager (UB): Spillede ikke nok.

Mads Christiansen (7): Havde held med afslutningerne i forhold til mod Nordsjælland. Fik banket fire mål i kassen på fem forsøg.

Nikolaj Petersen (UB): Kom ikke på banen.

Kasper Young (4): Blev ikke rigtigt sat i scene. Var disciplineret i forsvaret og fik lavet et enkelt mål.

Jakob Frederiksen (UB): Kom ikke på banen.

Rasmus Meyer (4): Startede med en gigantisk afbrænder, men spillede sig siden op og lavede tre mål. 

Nikolaj A. Nielsen (UB): Spillede ikke nok.