NordicBet Ligaen i Danmark starter fredag, men i forhold til sidste sæson er der ikke et par hold i toppen, der skiller sig markant ud som det var tilfældet med Viborg, Silkeborg og Esbjerg, hvor de to førstnævnte endte med at trække det længste strå i kampen om oprykning.

AC Horsens og Lyngby rykkede ud af Superligaen, og begge klubber er ikke på papiret så suveræne som deres to forgængere, og i Esbjerg vil overskrifterne ingen ende tage efter, at de præsenterede ny træner. Før der kommer ro på bagsmækken, vil Esbjerg formentlig ikke komme til at præstere på det forventede niveau, og spørgsmålet er, hvordan truppen reagerer, hvis tyske Peter Hyballa fortsætter med at sidde i trænersædet, hvilket opbakningen fra ledelsen tyder på.

Horsens har forsøgt at holde nogenlunde sammen på holdet, men det er dog blevet til flere afgange. Klubben har blandt andet mistet Nicolai-Brock Madsen, Jacob Buus, Louka Pris og Bjarke Jacobsen, men til gengæld er der kommet tilgang af blandt andet Janus Drachmann, Thomas Santos og Tobias Stagaard, mens Casper Tengstedts lejeaftale fra sidste sæson er blevet vekslet til en permanent en af slagsene. Netop Tengstedt er en, der i opstarten har vist sig at have potentiale til at blive topscorer i landets næstbedste række.

Men hvem skal så udfordre AC Horsens i toppen? Det er givet, at AC Horsens er holdet alle peger på, når de vil tale en mulig oprykker. Efter dem følger et stort felt, hvor Lyngby, HB Køge og FC Helsingør er blandt holdene, der kan komme til at præge toppen. Særligt HB Køge har hentet spændende forstærkninger i blandt andet Pierre Larsen, Mathias Nielsen, Bruninho og ikke mindst den tidligere Liverpool-spiller Jon Flanagan. 

I Lyngby er der blevet taget afsked med en del spillere, men truppen har blandt andet senest fået tilgang af Andreas Bjelland. Ud er blandt andet kommet Mathias Hebo, Victor Torp, Thomas Mikkelsen, Jens Martin Gammelby og Magnus Warming, og ind er kommet Bjelland, Frederik Ibsen, Kristian Riis, Petur Knudsen og Abdul Halik Huda. Derudover har Lyngby stadig spillere som Svenn Crone, Christian “Greko” Jakobsen, Emil Nielsen og Frederik Gytkjær, hvilket giver dem et godt udgangspunkt for sæsonen.

Et andet hold, der med det rette held i sprøjten kan være med helt oppe hvor det er sjovt er FC Fredericia. Grundstammen på holdet er god, men pt. er bredden ikke stor nok. Klubben har taget afsked med Andreas Oggesen, Mathias Gertsen, Mathias Johannsen, Steven Enna, Elias Olafsson, Raphael Onyedika og Oliver Sørensen, og ind er kommet Valance Nambishi, Jeppe Gertsen, Mathias Kristensen, Peter Ullum og Sebastian John. Det giver et tilsvarende antal, men når Mikkel Knudsen, Kristian Kirkegaard, Christian Tue og Peter Ullum er skadet giver det problemer. Derfor skal der yderligere et par spillere ind.

I bunden af tabellen må det formodes, at det bliver hold som Hvidovre, samt oprykkerne og Jammersbugt og Nykøbing, der kommer til at kæmpe om nedrykning.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer