Topform Motionscenter er et motionscenter, der har plads til alle, i alle aldre og i alle former. Fredericia AVISEN har valgt at tage et smut forbi. Her talte vi med indehaveren Betina Rand.

Topform Motionscenter
Topform Motionscenter, foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Regnen og tågen som har lagt sig over Fredericia, men lyset viser vej til bygningen, som huser Topform.

Plads til alle

Betina Rand fortæller, hvordan de som motionscenter har plads til alle mennesker om man er syv år eller 82 år.

”Der er plads til alle i motionscenteret, vi kigger ikke på, hvordan du ser ud. Vi er også det eneste motionscenter, som tillader børn at træne med på hold. Det er børnehold som vi har, det er meget populært blandt børnene”, fortæller Betina Rand.

Vi går lidt rundt i det fine motionscenter og her får vi mødt et par som træner og her kommer Betina Rand ind på, at personalet som er i motionscenteret har over 40 års erfaring indenfor fitnessbrancen.

Om du er lille eller stor, så skal du man ikke være bange for at komme ind til Topform Motionscenter, men Betina Rand mener stadigvæk, at der er nogle som lige skal skubbes lidt igang.

”Vi har mange hold, men der er selvfølgelig også mulighed for at træne selv, og alle er velkommen til at træne så meget man vil. På mine hold har jeg nogen, som lige skal have et skub for at komme igang, men jeg elsker at hjælpe, man skal ikke være bange for at komme til mig, hvis man føler sig usikker”, fortæller Betina Rand.

Topform Motionscenter. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Alle kender hinanden

En ung pige kommer hen til Betina – de kender hinanden og at de har et bånd, så jeg bliver nødt til at vide, hvilket bånd, der mellem personalet og dem som træner.

”Det er så et lokalt center som det er, at forældrene bare kommer og aflever deres børn til vores børnehold, fordi de er trygge ved os og kender os godt”, fortæller Betina Rand

Betina vil godt have at alle har det godt i motionscenteret, samt at der ikke bliver kigget skævt på hinanden. Alle kender hinanden, fordi det er så lokalt et center, som iøvrigt har åbent 24/7.

”Fordi vi har åbent så lang tid, så har vi altid folk som træner her. Der er ikke kø ved nogle maskiner, og alle kender bare hinanden, f.eks. af de forskellige hold vi har, så lærer de hinanden at kende, hvor så efter holdtræning trænere videre sammen ved maskinerne”, fortæller Betina Rand

14 dage, så slutter det

Jeg skal lige vide – kan I mærke om flere træner efter lige efter jul og nytår?

”Alle har et nytårsfortsæt, om at de skal begynde at træne i det nye år. Vi er helt sikkert ikke det eneste motionscenter, som hvert år kan mærke en stigning i folk, som er begyndt at træne ekstra meget eller som starter op. Selvfølgelig kan man mærke det, men der går måske 14 dage, så stopper folk også stille og roligt igen. Nogen fortsætter, andre falder fra, men sådan er det altid”, fortæller Betina Rand til slut og griner.

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce