Forside Fredericia Topfodbold på Monjasa Park, da Fredericia KF spillede to kampe

Topfodbold på Monjasa Park, da Fredericia KF spillede to kampe

DEL

Fredericia KF havde i dag inviteret til topfodbold på Monjasa Park. To kampe var på programmet. Fredericias U13-ligapiger tog imod naboerne fra Vejle Boldklub kl.10.00 og kl.12.00 var det Dalum/Næsbys U18-liga, der gæstede Fredericia.

Selvom klokken kun var 9.45, da Fredericia AVISEN ankom, var der tændt op i grillen, og pølserne var klar til salg. De fleste startede dog med den varme kaffe. Kl.9.55 løb U13-spillerne på banen i et flot indløb, hvor det var tydeligt, at spillerne var stolte over at skulle spille på byens stadion. Også udeholdets tilskuere kommenterede det: “Skal vi spille på stadion? Hold da op, man gør noget for pigefodbolden i Fredericia.”

Stadionspeakeren præsenterede samtidige spillere, der lidt genert, vinkede ud til dagens tilskuere.

Kampens spiller fra Fredericia KF Sofie Marcher

Kampen var fuld af fight og dramatik. VB scorede først og bragte sig på 0-1. Forinden havde Fredericia KF misbrugt en oplagt chance, så det var ærgerligt for hjemmeholdet. Efter 30 minutters spil kunne dommeren fløje til pause.

I pausen var der lodtrækning med numrene fra kampprogramet. Flere var glade for dette eventmæssige tiltag, hvor spændingen var stor, da vinderne blev trukket. Gavekurve, lækkerier og andet godt blev fordelt og vi var klar til anden halvleg på Monjasa Park.

Her var det Fredericia KF, der udlignede og kunne samles i jubel. Og selvom begge hold var tæt på at score igen, blev det ved stillingen 1-1.

Den anden kamp mellem Fredericia KF og Dalum/Næsby endte med en hjemmesejr på 1-0 med et mål scoret direkte på frispark af kampens spiller Kamille Kjestrup.