Fredericia AVISEN skrev for nogen tid siden, at Top Pizza havde fået en sur smiley. Det fik ejeren fra Top Pizza, Mostafa Abdolhosseini, til at kontakte os, og vi fik en varm modtagelse og kunne med egne øjne se, at forholdene var forbedret og Top Pizza igen kunne fremvise en glad smiley.

Top Pizza ligger på Gl. Landevej 36 i Erritsø og vi besøgte dem efter at pizzariaet igen kunne kunne fremvise en glad smiley, efter et besøg fra Fødevarestyelsen d. 26. august.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Vi blev mødt af en smilende Mostafa, som dog havde lidt svært ved at forklare sig med de danske gloser, men vi kunne med eget syn se, at alt var i den skønneste orden. Problemet havde været et afløb på kundetoilettet og det havde Mostafa allerede bragt i orden. Det virker som om, at der har været tale om en sprogligmisforståelse, og derfor havde Top Pizza fået en sur smiley.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Inden jeg skulle derfra kunne jeg ikke undgå at blive fristet, da duften kom fra den store pizzaovn. Mostafa tilbød dog også pizza, men desværre var tiden løbet og vi skulle tilbage til fæstningsbyen.

Besøg Top Pizza på Gl. Landevej, hvor der igen er smil på læben.

https://www.facebook.com/menyfredericia/