FC Fredericia holdt søndag liv i det i det spinkle håb om at ende i top-3 i NordicBet Ligaen, og nu går det fredericianske mandskab efter at holde liv i håbet frem til sidste spillerunde så alting kan ske.

FC Fredericia hentede en sejr på 2-1 mod Thisted, og det betyder, at chancen for top-3 stadig er til stede.

“Det er klart det som vi spiller for – der skal jo helst være noget på spil og det er der frem til næste runde indtil videre. Vi er tilfredse med, at vi vandt, især efter et par gode kampe mod Silkeborg og Viborg, hvor vi ikke vandt. Jeg synes, at vi vandt fortjent og var det bedste hold, selvom vi havde det svært med vinden og det er svært at spille mod et hold, som kæmper for overlevelse,” siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“På søndag skal vi møde endnu et hold, som kæmper for at overleve i form af Roskilde, der ifølge vores oplysninger har en ret dårlig bane. Næstved og Amager, som vi selv kæmper med, har et sværere slutprogram end os, men først og fremmest kræver det, at vi vinder. Kan vi det, så er vi med.”

Fra FC Fredericias side har der sæsonen igennem været et håb om at være med, hvor det for alvor er sjovt. Derfor vil det betyde noget, hvis det lykkes at ende i det sjove selskab.

“Vores målsætning har i år været at slutte omkring top-4, og jeg håber, at vi kan opfylde det. Vi vil rigtig gerne spille kvalifikationskampe om oprykning, selvom det ikke betyder, at vi rykker op. Det vil være fantastisk at få de kampe, især hjemmekampe på Monjasa Park. Det er vigtigt, at vi holder liv i det hele så der er noget på spil frem mod sidste spillerunde,” siger Stig Pedersen og slår fast:

“Sæsonen står og falder ikke med om det lykkes, men det vil være kronen på værket. Det bliver marginalt, når man har ambitioner om at være med i toppen, så det er ikke sådan, at vi har haft en dårlig sæson, hvis det ikke sker. Vi vil i stedet arbejde videre med at få et forhåbentligt endnu stærkere hold til næste sæson, og vi vil helst hele tiden udvikle os i forhold til vores niveau. Konkurrencen vil også blive skærpet fra de øvrige hold hen over de kommende år, da Superligaen igen bliver reduceret til 12 hold, og det giver en stærkere 1. division, og vi skal derfor være oppe på dupperne.”

Stig Pedersen nævner selv, at FC Fredericia skal stå endnu stærkere til næste sæson, og særligt en position er han opmærksom på allerede nu.

“Vi er rigtig glade for truppen, men vi har været fremme at sige, at vi gerne vil have en stærk angriber ved siden af dem, som vi allerede har. Vi mangler en man kan spille bolden op på, da vi ikke kan spille så direkte, som vi gerne vil. Vi har mange berøringer, fordi vi har den slags type spillere, og det vil derfor være godt at kune veksle lidt mellem systemerne,” udtaler Stig Pedersen.

Om FC Fredericias drømme om top-3 forbliver intakte resten af sæsonen bliver afgjort på søndag, hvor modstanderne er FC Roskilde på udebane. Inden den kamp har FC Fredericia fire point op til Fremad Amager på tredjepladsen.

https://fairbillet.dk/t252/Kvindeaften%20med%20Raz%20fra%20RAZspa
Foredrag med skønhedsguruen Raz fra RAZspa, der lige nu også er aktuel i Beauty Bosserne.