Støttemidler til lokal taekwondoklub skal få flere familier til at dyrke sport sammen. Hos Proud Lions – Team Fredericia Taekwondo kan forældre og børn træne på hold sammen.

”Det skal være nemt for forældre og børn at dyrke sport sammen. Så enkelt er dét,” siger Britt Lindy Knudsen, formand for Proud Lions – Team Fredericia Taekwondo.

Klubben har netop modtaget midler fra Toms Guldpulje, som støtter aktiviteter, der skal få flere familier til at dyrke sport.

Søndag d. 6. oktober 2019 åbnede klubben dørene til deres tumling-familiehold. Her kunne børn i alderen 4-7 år prøve kræfter med taekwondo, og interessen for at deltage på holdet var overvældende. 12 børn og
deres voksne prøvede kræfter med sporten. Holdet kører hver søndag fra kl. 10.00 til 11.00 og der er fortsat ledige pladser.

Taekwondo for hele familien
”Vi ved, at småbørnsforældre har vanskeligt ved at få timerne til at slå til i løbet af dagen. Deres idræt er desværre en af de ting, der nedprioriteres først. Samtidig ved vi, at en af de vigtigste faktorer for, at børn
og unge dyrker idræt, er, at deres forældre også gør det,” siger Mikkel Nørtoft Magelund, teamleder i Bredde og Motion hos Danmarks Idrætsforbund.

Med kampagnen Taekwondo for hele familien sætter Proud Lions – Team Fredericia Taekwondo fokus på de muligheder forældre og børn har for at dyrke en sjov og anderledes sport sammen.

Udover tumling-familieholdet kan man også vælge hold, der er inddelt efter alder og intensivitet, så alle i familien kan finde et hold, der passer til dem.

Kom til familiedag
Lørdag d. 24. november kl. 10.00 til 14.00 inviterer Proud Lions – Team Fredericia Taekwondo til en familieaktivitetsdag for både medlemmer og interesserede. I løbet af dagen vil der være leg, hygge og opvisning.

Læs mere om familiedagen på Proud Lions Facebookside. Tilmelding kan ske på kontakt@proudlions.dk. Midlerne fra Toms Guldpulje går blandt andet til at afholde familiedagen.

http://bit.ly/lolalecture