Det er en meget svær økonomisk situation. Det er ingen uenige om i kølvandet på Coronakrisen. På turen rundt i Fredericia har vi mødt et væld af selvstændige erhvervsdrivende, der efterlyser flere pakker og handlinger nu. På Havnegrillen kan kunderne stadig nyde en pølse eller en is med afstand til hinanden, men det burde sættes i bero, mener flere.

Solen skinner og et par gæster nyder deres mad udenfor på Havnegrillen i Fredericia. Tommy “Pølsemand” Jensen er ved at gøre klar til issæsonen, så de varer, han har bestilt før krisen er ankommet. Han er i godt humør som altid, men også alvorlig.

“Der er ingen tvivl om, at det her gør ondt på alle – også os. Vi har ændret vores åbningstider, så vi har åbent fra 12-19 – og så tager vi alle forholdsregler og følger sundhedsmyndighedernes instruktioner. Når alt det er sagt, så ville det nok være bedre for alle, at man lukkede alt ned i 14 dage, og så fik stoppet smittefaren,” siger Tommy og slutter:

“Det gør næsten ondt at høre historierne time for time. Det er jo slemt for alle. Alle er ramt af denne Coronakrise – og jeg ved, at særligt cafeerne er hårdt ramt. Det er tøjbutikkerne også – ja alle har det svært. Jeg synes, at Mette Frederiksen burde lukke ned nu. Det er der to årsager til. Smittefaren stiger, når meget holdes åbent – og så tager vi alle penge time for time lige nu. Det kan mange ikke blive ved med at holde til. Så lukker de. Det er ikke godt.”

Leave a Reply