Kenneth Nielsen fra Patruljecenter Syd stod for dagens døgnrapport, og han kunne til at starte med berette om, at en kvinde igår stod mellem spor 1 og 2 på Kolding Banegård klokken 14:36, hvor et tog kom kørende. Toget nåede at bremse, og det lykkedes at få kvinden ind i toget. Efterfølgende kom en patrulje til stedet, og talte med kvinden og konkluderede, at hendes hensigt formentlig var at tage sit eget liv. Patruljen fik taget kontakt til et akut udrykningshold, og efterfølgende lod kvinde sig frivilligt indlægge på psykiatrisk afdeling.

Der har været også været tre indbrud. Det er ene er sket i tidsrummet fredag d. 2. oktober og frem til d. 15. oktober. Man har knust en terassedør og har gennemrodet skaber og skuffer. Man er kommet ind via hoveddøren, og DNA-spor er sikret i den forbindelse. Under indbruddet er der stjålet forskellige modelbiler.  

Torsdag mellem klokken 15:00 og 22:29 har der været indbrud på Egevænget i Lunderskov. Man er kommet ind via en terassedør. Der er ikke stjålet noget under indbruddet, oplyser Kenneth Nielsen.

Det sidste indbrud er sket på Middelfartvej, og er anmeldt torsdag klokken 23:39. Man har igen knust en terassedør, og herefter påvirket vrideren i døren til at gå op. Under indbruddet er der stjålet diverse smykker og parfume, og det formodes, at man er kommet ud via hoveddøren, da den var ulåst.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer