Hvad der lignede det meste spændende forår i mands minde kan gå hen at blive en fuser. Det står fast efter, at FC Fredericia har indkasseret to nederlag ud af to mulige.

Ikke nok med, at FC Fredericia tabte, så har de tabt begge opgør på sådanne måder, at det er bekymrende. Der skete personlige fejl mod Fremad Amager, som der ikke må ske på det her niveau, og mod Viborg var det galt over hele linjen. Jonas Dals mandskab var helt og aldeles overmatchet af gæsterne.

https://www.vinmedmere.dk/

Jeg fulgte FC Fredericia på tætteste hold på træningslejren i Tyrkiet, og der så jeg ingen indikationer af, at starten på foråret skulle blive på den her måde. Spillerne var yderst professionelle i deres tilgang til alt og der blev trænet godt.

Eneste lille bekymring jeg tog med hjem i bagagen var, at FC Fredericia i de to kampe i Tyrkiet kun havde scoret et mål, men jeg hæftede mig ved, at det sagtens kunne være blevet til flere og offensiven ikke burde være noget issue med efteråret taget i betragtning. Og slet ikke, når offensiven faktisk fremstod som forstærket med tilgangen af Joachim Wagner.

På Amager var det heller ikke offensiven, den var gal med, hvis man ser bort fra uskarpheden foran kassen. FC Fredericia havde en del muligheder, der burde være sendt i kassen, men de to mål, som FC scorede, bør i langt de fleste tilfælde være nok til at vinde en fodboldkamp.

Ved 1-0-målet blev FC Fredericia ramt på en omstilling og de øvrige mål skete efter personlige fejl, og de personlige fejl må ganske enkelt ikke ske. Slet ikke i sådan et omfang, som det blev tilfældet.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Mod Viborg var det ikke kun personlige fejl. Næsten hele FC-mandskabet manglede et gear eller to i forhold til det de præsterede i efteråret. Det er en sammentømret enhed, som FC Fredericia har, og derfor kan man undres over hvordan og hvorfor sådan et kollaps kan ske og så ovenikøbet to gange i træk.

Vejle er bundrutinerede og kommer næppe til at dumme sig og med det spil, som Viborg viste mod FC Fredericia, så kan de gå et stærkt forår i møde. Det ligner, at toget er ved at køre fra perronen uden FC Fredericia som passagerer.

Der resterer stadig 13 kampe og det er tidligt at male fanden på væggen, men hvis FC Fredericia skal duellerer om førstepladsen, skal der for det første andre boller på suppen på banen, og for det andet kræver det, at Vejle går ud og dummer sig ved flere lejligheder.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer