Forside FHK Tønder-træner inden braget mod FHK: Jeg forventer en helt lige kamp

Tønder-træner inden braget mod FHK: Jeg forventer en helt lige kamp

DEL
Foto: Magnus Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

TM Tønders cheftræner, Torben Sørensen, forventer et helt lige opgør mod FHK på søndag, når slaget skal stå mellem nummer et og to i 1. division.

Der er for alvor ved at blive bagt op til opgøret på søndag. Tønders cheftræner, Torben Sørensen, mener at sønderjyderne trækker det længste strå.

“Jeg forventer det bliver en helt lige kamp, hvor det hold der rammer det rigtige spændingsniveau på dagen, vil trække det længste strå. Begge hold kender hinanden rigtig godt, og taktisk er jeg sikker på, at begge lejre er godt forberedte. Vi har mødt Fredericia i en træningskamp, og i det første indbyrdes opgør i turneringen. Begge gange har vi vundet, og det tror jeg også, at vi gør på søndag,” siger Torben Sørensen til TM Tønders hjemmeside. og fortsætter:

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“Selvom vi skal op mod rækkens bedste forsvar, så er jeg sikker på, at vi har løsningerne til at åbne det op. Ligeledes har vi et godt momentum i øjeblikket, og selvom det bliver de små ting der er afgørende, så synes jeg vores spillere i øjeblikket gør det sindsyg godt. Vi arbejder stenhårdt, og lader os ikke slå ud, selvom vi kommer bagud. Der bliver fightet over hele linjen, og så er det nogle rigtige “krigere” der er i vores trup.”

“Vi er klar til at indtage “slagmarken” i Tønder Hal 2 søndag, hvor jeg tror vores spillere er bedst rustet til den kulisse vi kommer til at spille i. Her vil de to fankulturer på hver deres måde skabe en ramme om kampen, som vil gøre mange ligaklubber misundelige. Vi er stolte over, at kunne skabe sådan en kamp i Tønder, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang,” lyder det fra Torben Sørensen.

https://fredericiakunstforening.dk/
Annonce
DEL