Fire lokale musikere er gået sammen i en fireenighed. De kalder sig Tøjhuskvartetten, da det er på Tøjhuset i Fredericia de har mødtes til fredagsjam. De er åbne for alle genrer, men jazzen er deres fælles fodslag. 

Hans Esbjerg passer dagligt sit arbejde som organist i Christianskirken i Fredericia, men i sin fritid dyrker han jazzen, og det er netop i rollen som jazzpianist, at publikum denne aften vil møde Hans.

Stefan Friis Ringive er ansat som trombonist i Aarhus Jazz Orchestra og det fynske Tiptoe Big Band, også fast mand i jazzbandet Neanders, når han ikke er der spiller han alt fra dansk top til free jazz. Stefan flyttede til Fredericia i 2013.

Ulrik Hofman Bøegh har altid spillet musik og spiller bas, så snart han kan se sit snit til det – bl.a. i Fredericia Bigband, jazzkvartetten Min Kvartet og americana/roots-trioen One More Day. Til daglig arbejder Ulrik som gymnasielærer på Fredericia Gymnasium, hvor han gør sit bedste for at åbne musikken for nye lyttere.

Nana Pi er oprindeligt fra Fredericia, og har sin daglige gang i Fredericia igennem sit arbejde på Tøjhuset, hvor hun er jamvært for fredagsjam, og Den Kreative Skole som underviser. Hun er saxofonist, komponist og dirigent, der arbejder hovedsageligt inden for den eksperimentelle jazzscene. Hun spiller i grupper som Nezelhorns In An Elephant String, Zeuthens Store Claus, Skärmtid og The Name Comes Later. 

Disse 4 musikere er absolut værd at brug en dejlig fredag aften på.

Koncert fredag, d. 18. oktober kl. 21. Billetsalg: tojhuset.billetten.dk.

https://www.facebook.com/Garage-Burgerbar-601075593674149/