Folkelige melodiøse popsange

Nogle gange dukker der en artist op ud af det blå som øjeblikkelig fascinerer og overbeviser. Hjalmer er en sådan slags. Med singlen ”Hjem Til En Anden” debuterede han d. 10. februar 2017 og fulgte op med “Marie” lige efter. Begge sange er gået viralt på nettet og set og delt mange tusinde af gange.

Den 22-årige fynbo Hjalmer debuterede i februar måned sidste år, og siden har der været fart over feltet. Hjalmer smed guitaren om på ryggen og flyttede til København for at arbejde benhårdt og målrettet med musikken.

Populær herre

Og man må sige, at Hjalmer har fået sunget sig ind i alles hjerter med sine folkelige melodier og karakteristiske stemme. Hjalmer har over sommeren rejst landet rundt med sit band og spillet en lang række LIVE koncerter og store festivaler, som bl.a. SPOT festival, Smukfest, Jelling Festival og Nibe Festival m.fl.

4 singler er det blevet til i 2017, og nu bindes sløjfen på værket, med ”Skabt Til At Være Ung” – Hjalmer’s første EP.

”Jeg har ventet på denne dag i lige så lang tid, jeg kan huske. Nok hele mit liv. Dagen hvor jeg udgiver mit første sammenhængende værk, og dagen hvor jeg kan dele de her sange med alle, der vil lytte”.

Og jo, billedet lyver ikke. Det er Kim Larsens søn, som den 17. februar spiller i Tøjhuset.