Folkeklubben kickstartede Tøjhusets udendørskoncerter i 2019, og i 2020 indtager to folkestjerner, Mads Langer og Jacob Dinesen Tøjhusets brosten. Programmet er enormt hos byens spillested, der tiltrækker koncertgængere fra hele Norden, hvilket glæder Tøjhusets Leder, Sune Rasmussen.

Efteråret synger på sidste vers, de grønne blade har skiftet farve og nogle flyver ned på en regnvejrsdag i november og rammer brostene ved det historiske Tøjhuset i Fredericia. Indenfor kommer Sune Rasmussen os i møde. Et AOF-sangarrangement er i gang i koncertsalen, der er ro i cafeen, og Sune brygger et par sorte kopper kaffe, inden vi tager plads i de bløde møbler for at tale om 2020.

“Først og fremmest har vi et af byens fedeste udendørs spillesteder, både vores forgård og baggård er perfekte til denne koncerttype. Vi havde besøg af Folkeklubben, som leverede varen til en udsolgt koncert i Fredericia, og vi fik samtidig afprøvet udendørsfacilitetterne. Det var stort,” fortæller Sune og fortsætter:

“Vi kan også se på billetsalget af Langer og Dinensen, at der kommer mange mennesker. Mads Langer udkommer samtidig med et nyt album, gæster os med et stort orkester, og det er mange år siden, at han har været i Fredericia, hvorfor det er kærkommen. Jacob Dinensen har tæt forhold til Fredericia, og vi har pt. det eneste udendørsshow med ham næste år. Vi kan også se, at der kommer mange fra Norge, Sverige, Tyskland og hele Danmark for at høre ham.”

“Det er god følelse, at vi kan trække mennesker til Fredericia, men det er vores frivillige, der gør det muligt. Uden dem kunne disse koncerter ikke løbe af stablen. De betyder alt. I 2020 har vi programmet på plads. Vi laver nogle nedslag i programmet, hvor vi trækker noget til, som normalt ikke spiller i Fredericia, som f.eks. svensk blackmetal – ikke, at det bliver noget, der sker mange gange i 2020, men man kommer til at se kunstnere, der ikke spiller i Fredericia normalt,” slutter Sune Rasmussen.

Vil du med til udendørskoncert med Langer og Dinesen, så kan du købe billet til Langer her og Dinesen her.

https://www.facebook.com/ShoppingBAZAR.dk/

Skriv et svar