Det virker måske som en mærkelig kombination; et rejsebureau og en møbelhandler der handler med dansk design. Men ikke desto mindre er denne kombination blevet til virkelighed midt i Fredericias nye bydel, Kanalbyen. Med udsigt over kanalen har Findminrejse.dk og Wiinberg Furniture nemlig slået pjalterne sammen om et flot lokale.

Havde jeg haft et skrivebord med den udsigt, så havde jeg stensikkert ikke nået særligt meget i løbet af en arbejdsdag. På førstesalen med udsigten over Kanalbyen kan man sagtens drømme sig væk. Men det er ikke min udfordring, det er snarere udfordringen for Anders Wiinberg og Betina Schack Schmidt der nu har slået sig ned i de samme lokaler.

De umage par er blevet matchet med en stærk indsats fra både Kanalbyens Projektdirektør, Tim Erling Halvorsen, der har høstet store roser fra begge parter, og så en indsats fra netværket i Business Fredericia. 

“Vi gik rundt og kiggede hernede i Kanalbyen, hvor der var et par ledige steder. Jeg havde set på det her sidste år, men havde simpelthen ikke penge til det. Vi gik rundt og kiggede lidt og så talte Diana med Tim fra Kanalbyen, der ville vise os det her. På det tidspunkt havde Betina allerede lejet det her – og det var ikke et svært valg for os. Det ligger jo skide godt. Det gik rigtig stærkt må man sige”, fortæller Anders Wiinberg.

https://www.eucl.dk/
Annonce

Selvom det lyder som et umage par, så er Betina sikker på, at de har flere ting til fælles end der adskiller dem – og så er der en rigtig god mulighed for sparring, når man på den måde bor sammen med andre iværksættere. Men det er ikke nyt for Betina at bo med andre, det var også tilfældet før hendes virksomhed flyttede her til Fredericia.

“Da jeg var i Kolding delte jeg også med en der på samme måde havde et showroom, dog med kosmetik. Men har de samme udfordringer tit når man er selvstændig med alt muligt. Det giver super godt sparring. Det har jeg kun gode erfaringer med at dele på tværs. Men kan hjælpe hinanden på mange måder”, fortæller Betina Schack Schmidt og fortsætter:

“Vi har samme mission, det er et eller andet sted at blive brandet. Vi ligger ikke på strøget, vi har brug for at blive brandet. Vi vil også gerne identificere os med kvaliteten der også er tilfældet med Anders og Diana. På den måde komplimenterer de hinanden. Det er den der atmosfære vi gerne vil være en del af”.

Det kræver dog også tilvænning at bo med andre – og for Betina ved hun godt, at der er højt til loftet og plads til grin på hendes arbejdsplads – så det skal der være plads til i hendes kontorfællesskab.

“Vi lærer meget hinanden at kende. Det er næsten kun de sidst fjorten dage de har været her, men jeg tænker vi udvikler på det. Vi kan godt lide at der er lidt liv i huset. Det talte vi også om det der med at det skal være de rigtige man deler med. Man får ikke ro når man arbejder med mig og Laura. Men skal være til at der bliver snakket og alt muligt når man sidder på den her måde. Det skal nok gå”, lyder det med et grin fra Betina.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer