Forside Fredericia To undervisere fra fredericianske skoler indstillet til undervisningspris

To undervisere fra fredericianske skoler indstillet til undervisningspris

DEL
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

To undervisere fra fredericianske skoler er blevet indstillet til Politikens undervisningspris.

Undervisningsprisen er inddelt i tre kategorier: grundskolen, gymnasierne (inklusive HF og VUC) og erhvervsuddannelserne.

Lone Beukel fra IBC International Business College Fredericia er indstillet til undervisningsprisen for gymnasierne.

I nomineringen står der blandt andet:

“Lone er en underviser, som er helt nede på jorden og underviser på en måde, så alle deltager på trods af forskellige niveauer. Hun er god til at tilrette sin undervisning, så den passer til hendes elever. Hun er betænksom og du får følelsen af, at din læring er i centrum. Hun har forståelse på livet og det at være ung.”

Lariab Mayryam fra Fjordbakkeskolen afd. Taulov er indstillet i grundskole-kategorien. I indstillingen står der:

“Hun er sød og ærlig. Hun gør altid undervisningen sjov og herlig. Hvis I siger til mig; “Nævn din yndlingslærer”, så kan jeg ikke komme i tanke om andre end hende. Hvis der er problemer i klassen med fællesskabet, tager hun en snak med klassen, og hvis man føler for det tager hun en pige/drenge snak. Imens hun gør undervisningen sjov, så lærer vi også en masse. Når vi laver fremlæggelser, kommer hun med ris og ros. Vi får for det meste altid et bedre resultat næste gang.

Det er muligt at indstille lærere til Politikens Undervisningspris frem til torsdag d. 4. april. Undervisningsprisen er inddelt i tre kategorier: grundskolen, gymnasierne (inklusive HF og VUC) og erhvervsuddannelserne. Hver vinder i de tre kategorier bliver præmieret med 75.000 kroner. Derudover uddeles en række særpriser på hver 25.000 kroner ved prisfesten 7. maj i Politikens Hus.

Politiken og Lundbeckfonden samarbejder om Undervisningsprisen.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her
DEL