Den danske håndboldliga på herresiden, 888ligaen, blev torsdag aften skudt i gang. Det skete med opgøret mellem SønderjyskE og Skanderborg Håndbold, der begge har FHK-islæt på trænerbænken i form af Kasper Christensen og makkerparret Nick Rasmussen og Kenneth Jørgensen.

Kasper Christensen spillede i et par sæsoner som playmaker for FHK’s ligamandskab, lige som han var en del af administrationen, hvor han var sælger.

Nick Rasmussen og Kenneth Jørgensen på Skanderborg-bænken har en lang fortid i FHK-regi. Nick Rasmussen var som aktiv med til som spillende træner at få FHK i ligaen i starten af 00’erne, mens Kenneth Jørgensen var en del af holdet. Siden da har Nick Rasmussen i flere omgange været tilknyttet FHK som cheftræner, mens Kenneth Jørgensen i de seneste år har været en del af ungdomsprojektet Fredericia-Trelde, sammen med netop Nick Rasmussen.

Nu er Rasmussen og Jørgensen dog tilbage i seniorhåndbolden, hvor de torsdag aften kunne se deres Skanderborg-mandskab tabe med 28-20 til Kasper Christensens SønderjyskE.