I over 37 år har Kvik skabt danske designkøkkener, hvor design, funktionalitet og en overraskende lav pris mødes i perfekt harmoni. Nu løftes barren yderligere: Kvik vil skabe Danmarks mest bæredygtige køkkener. 2021 bliver en milepæl for den ambition, når to af Kviks mest ikoniske køkkenserier får en helt ny, luksuriøs mørkegrå overflade i genanvendte PET-flasker. Lokalt har man travlt, trods den aktuelle sundhedskrise.

Lokalt har man travlt, da AVISEN taler med Kvik Lillebælt. Man glæder sig til kunderne kan se de nye bæredygtige nyheder:

“Vi håber, at landet er lukket mere op i marts måned, når vi forhåbentligt igen har butikken åben og lagt det værste af Corona-pandemanien bag os, så vi har mulighed for at vise alle vores nye flotte serier og bæredygtige nyheder frem på Vejlevej”, fortæller Lasse Thomsen.

Allerede nu løfter Kvik dog sløret for MANO og TINTO.

MANO
Mano er ubetinget Kviks bedst sælgende køkkendesign gennem årene. Et klassisk dansk designkøkken, som i dén grad har bevist sit værd gennem årene. Mano sætter flueben ved alle de værdier, vi lægger i godt, dansk design: Tidløst enkelhed, gennemtænkte løsninger ned i mindste detalje og kvalitet, der holder længere. Mano har indtil nu kunnet fås i en hvid og en sort version, men fra marts 2021 tilføjes en ny, delikat mørkegrå farve – og samtidig gøres den hvide version væsentlig mere bæredygtig.

Manos fronter med kerne af FSC-certificeret træ har fået en klimavenlig opdatering, idet de mørkegrå og hvide versioner nu er beklædt med en overflade af genanvendte PET-flasker. Den nye overflade er en ægte Kvik-innovation, der er lige så nem at vedligeholde og rar at røre ved, som den er miljøbevidst. Dermed er Mano et endnu stærkere og mere bæredygtigt valg, til glæde for kommende generationer – både i den moderne loftlejlighed og det klassiske familiehjem.

TINTA

Tinta er et elegant, stringent design med udstrakt brug af genbrugsmaterialer, formgivet til at skabe en følelse af harmoni og ro. Med sit tydelige afsæt i en minimalistisk, dansk designtradition er Tinta fra marts 2021 opdateret med fronter fremstillet i FSC-certificeret træ og genanvendte PET-flasker. Resultatet er en robust overflade, der er lige så nem at vedligeholde og rar at røre ved, som den er miljøbevidst. I samme ombæring har Kvik desuden tilføjet en eksklusiv mørkegrå farve som alternativ til Tintas oprindelige hvide flader.

To-skuffeløsninger, frisider, rolige overflader og slanke linjer giver Tinta et udseende, der skaber associationer til møbeldesign i boligens øvrige rum. Det er endda muligt at sætte sit personlige præg på designet ved at vælge kontrasterende farver på listerne bag skuffer og låger. Vælg det rolige look med tone i tone-farver eller fremhæv køkkenets linjer med en af de 10 forskellige kulører, der kan skabe mere eller mindre kontrast til Tintas fronter – også den nye mørkegrå.

Ønsker du senere at ændre udtrykket på dit køkken, kan du let skifte farve på listerne og få et helt nyt udseende – og dermed forlænge levetiden på dit Tinta køkken.

Priser og produktinfo:

Mano

Fås i mat mørkegrå og hvid med fronter af FSC-certificeret træ og genanvendt PET. Fås desuden i en sort version.

Pris for skabe, sokkel og bordplade: 75.114 DKK (det mørke køkken øverst)

Tinta

Fås nu både mørkegrå og hvid med fronter af FSC-certificeret træ og genanvendt PET.

Pris for skabe, sokkel og bordplade: 37.275 DKK (det hvide køkken øverst)

Begge nyheder er i butikkerne fra april 2021.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer