Rasmus Thiemer-Jensen og Kristian Olsen løb på banen for FHK fredag aften for første gang i den her sæson. Dermed er der nye våben i værktøjskassen for Jesper Houmark.

Kampen mod BSH tabte FHK med 33-29. Efter opgøret talte Fredericia AVISEN med Rasmus Thiemer-Jensen.

“Det var dejligt at være på banen. Jeg har gået og længtes efter minutter i ligaen. Jeg er fint tilfreds, jeg scorede og bidrog lidt,” sagde han.

Netop BSH er klubben stregspilleren spillede i inden han vendte retur til FHK.

“Det var lidt specielt. Jeg har haft mange gode oplevelser i BSH, hvor jeg har vundet DM og har venner. Det var specielt at være tilbage,” forklarede Thiemer-Jensen.

Næste gang FHK skal i aktion er mod KIF Kolding, og det er allerede på mandag

“Der er ekstra på spil og når vi forhåbentligt vinder den kamp, så føltes det ikke bare som en 2/4 pointskamp. Det føles som meget mere, det er nogen vi skal have ned med nakken,” sagde FHK-stregen og sluttede med at komme ind på hans forventninger til stemningen i thansen ARENA:

“Jeg har altid store forventinger hjemme og ude. Det er fantastisk at se, hvor mange der er uanset hvor vi spiller. Jeg er blevet overrasket mange gange, Ultras og resten af Fredericia er noget specielt.”

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Kampen mod BSH bød også på debut til Kristian Olsen, som fik sine første minutter i Primo Tours Ligaen.

“Det var en drøm, der gik i opfyldelse. Det var overvældende i starten, men det handlede om at give den gas,” sagde han.

Den uofficielle debut fik Olsen i en træningskamp mod Skjern. Siden er det blevet til en kamp i 2. division og fredag aften kom ligadebuten.

“Jeg har været her siden i somme og været ude indtil nu, men det er gået over al forventning,” forklarede Olsen, der fik lavet fire kasser mod BSH.

Næste gang FHK skal i aktion er på mandag mod KIF Kolding.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer