Den tidligere OB’er Emil Peter Jørgensen har været til prøvetræning på Monjasa Park siden sæsonens første træningsdag, og her har forsvarsspilleren efterladt så godt et indtryk på træningsbanen og i de testkampe, han har deltaget i, at FC Fredericia har valgt at tilbyde ham en etårig aftale.

19-årige Emil Peter Jørgensen udtaler om skiftet til FC Fredericia.

  • Jeg er meget glad for at have skrevet under med FC Fredericia. Det er en rigtig professionel klub med gode faciliteter, og efter at jeg har snakket med Ove Pedersen og hørt hans tanker og visioner for klubben, så synes jeg, at det hele lød rigtig spændende og som noget, jeg gerne ville være en del af, siger Emil Peter Jørgensen og fortsætter.

  • Jeg er sikker på, at jeg her i FC Fredericia kan udvikle mig yderligere og blive en endnu bedre fodboldspiller, så jeg ser jeg frem til at komme i gang her. Jeg tror på, at vi går en spændende sæson i møde.

22-årige Mikkel Knudsen har ligeledes trænet med i FC Fredericia denne sommer, og han har i dag sat sin signatur på en kontrakt gældende for resten af 2015.

Mikkel Knudsen selv udtaler:

  • Jeg er rigtig glad for, at FC Fredericia har givet mig denne mulighed, og jeg ser skiftet som et super godt spring. Det tiltaler mig rigtig meget at blive en del af så professionel en 1. divisionsklub, som FC Fredericia er, og jeg ser frem til at få lov til at arbejde med de mennesker, der er i og omkring holdet. Det er jeg sikker på er rigtig godt for min udvikling, siger Mikkel Knudsen og fortsætter.

  • Det handler om for mig at arbejde knaldhårdt til træning, suge til mig fra mine medspillere og udvikle mig så meget som muligt under Ove Pedersen, og jeg glæder mig bare sindssyg meget til at komme i gang, slutter Mikkel Knudsen.

Ud over Næsby har Mikkel Knudsen også været i Middelfart, mens han har fået sin fodboldopdragelse i OB.