De Meza i Gothersgade 20D slog fredag dørene op til en spritny herre- og modetøjsforretning i Fredericia. General De Meza alias Jesper Juul Madsen fik mandag to unge officerer ved sin side. Det er Nicolai Rasmussen og Mick Schmidt, som er klar til at yde alle kunder en god betjening og stolte nu ifører sig De Mezas uniform.

Det er blevet mandag, og åbningen i fredags, samt lørdagen er ved at blive fordøjet, fortalt og fremvist. Jesper Juul Madsen er stolt, tilfreds og lidt træt ovenpå en 70 timers arbejdsuge.

“Det var virkelig en god weekend. Det var en fornøjelse at åbne under Kulturnatten i Fredericia, hvor flere gode venner og mange samarbejdspartnere kiggede forbi”, fortæller Jesper og fortsætter:

“Det fortsatte faktisk lørdag, og selv i dag, hvor vi kun har haft åbent i et par timer, er der stadig samarbejdspartnere, der kigger forbi med vin, chokolade og andet godt. Vi er også glade for, at flere fortæller til os, at de har glædet sig til, at vi åbner. Jeg håber virkelig, at mange vil komme forbi og se vores nye omgivelser, for jeg kan stolt sige, at resultatet er fantastisk.”

I dag har vi så fået Nicolai og Mick med på holdet, og det er to dygtige, kompetente og hjælpsomme unge mænd, der altid bestræber sig på at give vores kunder en sublim oplevelse.

De to unge tøjmænd ser meget enige ud og joker lidt sammen med deres general.

“Det er dejligt at blive en del af De Meza. Vi har arbejdet sammen med Jesper før, og vi er et godt team, der kæmper sammen og elsker at arbejde med tøj, mode og give råd. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vi skulle med på Jespers hold igen,” fortæller Mick Schmidt, imens Nicolai nikker.

Begge er uddannet salgsassistenter med fokus på tøj og detail. Nicolai Rasmussen er 27 år og Mick Schmidt 23 år.

Du kan læse og se meget mere om De Meza her og hvis du vil besøge De Meza, så sker det i Gothersgade 20D i bygningen, der tidligere husede en MATAS.

https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00?