På Fredericias nye natklub, DNA i Prinsessegade, opstod der søndag klokken 04:59 tumult, da to mænd ikke ville efterkomme, hvad dørmændene sagde. 

Der er for alvor kommet gang i nattelivet igen, og det betyder, at politiet har ekstra at se til i forhold til det seneste halvandet års tid, hvor der har været mere roligt.

Vicepolitikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard, oplyser at to personer er blevet sigtet for brud på restaurationsloven. Det sker, da de ikke ville efterkomme dørmændenes anvisninger på natklubben DNA. Der er tale om en 34-årig mand, der ikke er fra Fredericia, og en 32-årig mand, der heller ikke er lokal. Den 34-årig kan muligvis se frem til et forbud mod at komme på DNA.

Det var ikke den eneste episode i nattelivet. Søndag klokken 05:20 blandede en 23-årig mand, som ikke er fra Fredericia, sig i en politiforretning, og fik derfor en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.