Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vicepolitikommisær i Fredericia, Kenneth Nielsen, fortæller at tendensen med de mange indbrud er fortsat i løbet af det seneste døgn.

To mænd spottet i hættetrøjer

Torsdag klokken 02:05 fik politiet en anmeldelse om, at man på overvågningen ved en virksomhed på Vognmagervej i Snoghøj havde set en hvid Peugeot køre rundt, og på stedet var to mænd i hættetrøjer også set gå rundt. Tre minutter efter anmeldelsen var Politiet på stedet, men på overvågningen kan man se, at Politiet kører ind i den ene ende af virksomheden og samtidig kører de to med hættetrøje ud af den anden vej og derfor blev de ikke fanget. De to personer er kommet ind via en ulåst dør.

Endnu et indbrud i Golfkvarteret

Tendensen med indbrud i Golfkvarteret er fortsat. På Stenhøjvænget har der mellem tirsdag klokken 20:00 og onsdag klokken 11:00 været ubudne gæster i en villa. Der er ikke opbrudsmærker på døren eller på vinduerne, og derfor antages det, at noget har været ulåst. Der er stjålet en computer, men om der er stjålet mere er der ikke overblik over.

To indbrud i Taulov

I en villa på Blåbærvej i Taulov har der været indbrud mellem onsdag klokken 11:30 – 17:55. Man er kommet ind via en terassedør og været i det meste af huset og stjålet smykker. Ti minutter senere har Politiet modtaget en anmeldelse om indbrud på Finsensvej, der ligger tæt på Blåbærvej. Man er kommet ind ved at have knust et østvendt vindue. Under indbruddet er der stjålet en iPhone, parfume og smykker. Efterfølgende har man fundet en sten, der er blevet brugt til at knuse ruden og den har Politiet sikret sig DNA fra.

To indbrud i Erritsø

Mellem onsdag klokken 10:00 og frem til klokken 19:30 har der været indbrud på Erritsøgårdsvej. Et vestvendt vindue er blevet opbrudt med et koben, og der har været færden i hele huset. Under indbruddet er der stjålet smykker.

Der har været endnu et indbrud i Erritsø. Det er sket mellem onsdag klokken 10:00 og frem til 23:30. Man er kommet ind ved at benytte sig af et koben, og forladt stedet via hoveddøren. Der er ikke overblik over hvad der er stjålet, men man formoder, at man er kommet efter guldsmykker.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia

Leave a Reply