Midt- og Vestjyllands Politi har i går anholdt to unge mænd i Herning. Mændene, der er henholdsvis 21 og 22 år, er sigtet for drabet på en 22-årig mand.

Politiet var i går til stede på flere adresser i Herning. Her blev to personer anholdt og sigtet for et drab, der blev begået i begyndelsen af august.

Stort efterforskningsarbejde før anholdelse
En 22-årig mand blev om natten den 5. august 2021 stukket i brystet og døde kort tid efter af sine skader. Ifølge politiet tyder efterforskningen fortsat på, at der er tale om et internt opgør i en gruppe med relation til narkomiljøet i Herning.

– Vi har arbejdet intensivt med den her sag, og det er dét store efterforskningsarbejde, der gør, at vi i går kunne skride til anholdelse af de to personer. Vi kender fortsat ikke det konkrete motiv for knivstikkeriet, men det vil vi i den kommende efterforskning søge at afklare, siger politikommissær Tue Nissen, der er leder af sektionen for personfarlig kriminalitet ved Midt- og Vestjyllands Politis centrale efterforskning.

Grundlovsforhør onsdag
De anholdte er sigtet for manddrab efter straffelovens § 237. De fremstilles i dag kl. 10.00 i grundlovsforhør ved retten i Herning med krav om varetægtsfængsling. Af hensyn til den videre efterforskning vil anklagemyndigheden begære retsmødet holdt for lukkede døre, og politiet har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Skriv en kommentar