To krydstogtskiber lægger til kajs på fredag, men det ændrer ikke på proceduren for Visit Lillebælt, som står klar til at modtage gæsterne på samme måde som altid.

Der bliver trængsel på Esplanaden på fredag. For første gang kommer der to krydstogtskibe på samme dag, men det ændrer ikke på planerne for Visit Lillebælt.

MV Deutschland lægger til kajs klokken 08:00 og klokken 13:00 ankommer AIDAcara til Esplanaden.

“Det er ikke to store skibe, så det kommer ikke til at give trængsel som sådan. De kommer til at ligge ved siden af hinanden,” siger Cruise koordinator hos Visit Lillebælt, Helle Rosborg Black, til Fredericia AVISEN.

MV Deutschland ankommer til Esplanaden klokken 08:00 på fredag. Foto: Wikipedia

Heller ikke det, at der kommer to skibe får betydning for Visit Lillebælt, der altid står klar til at modtage krydstogtgæsterne

“Der er ikke så meget nyt over det. Vi står klar og er glade som altid. Det bliver fedt med to skibe,” forklarer Helle Rosborg Black.

MV Deutschland, der ankommer klokken 08:00 og sejler videre klokken 18:00, blev bygget i 1998 og var ejet af Peter Deilmann Cruises indtil 2015, hvorefter det blev solgt til det tyske krydstogtselskab Phoenix Reisen. Skibet er lavet med inspiration fra 1920, og har plads til i alt 513 passagerer og har 230 besætningsmedlemmer.

AIDAcara var også i Fredericia d. 16. juni 2018. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

AIDAcara skulle oprindeligt have været i Fredericia for første gang i år den tirsdag d. 4. juni, men det blev aflyst. Krydstogtskibet har været i Fredericia tidligere, og det er kendetegnende ved den markante udsmykning. AIDAcara er et tysk rederi, som er en del af Carnival Corporation, og der er plads til i alt 1186 passagerer og 360 besætningsmedlemmer.

Med de to skibe på fredag kommer Fredericia til at summe af liv, og med en prognose, der siger 21 grader, er der forhåbentligt sommer og sol over fæstningsbyen, når den bliver indtaget af de to krydstogtskibe.

http://bit.ly/sofielindelecture