En mand af mellemøstlig udseende begik lørdag eftermiddag klokken 14.28 kassedyk i Føtex Vest på Venusvej i Fredericia. Manden indfinder sig i butikken, hvor han tager ganske få varer, som han går op til kassen for at betale. Da ekspedienten åbner kassen, rakte gerningsmanden ind over disken og stjal 1350 kroner fra kassen og undløber fra stedet.

– Gerningsmanden løber ud på parkeringspladsen, hvor der er en medgerningsmand, der venter på ham i en grøn Audi 100 af ældre dato. Da de kørte fra stedet, var de næsten ved at påkører en person, der går på parkeringspladsen, oplyser politikommissær Ole Eckholdt fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

Gerningsmanden til kassedykket beskrives som:

Mellemøstlig af udseende, 15-18 år, 160-165 cm høj, alm. af bygning, brun hudfarve, sort kort hår, havde en tatovering i venstre øre, talte dansk. Han var iført en blå trøje med lange ærmer og en sort kasket.

Medgerningsmanden beskrives som:

Mellemøstlig af udseende,160-165 cm høj, 15-18 år, alm. af bygning, brun hudfarve, sort kort hår. Han var iført sort hættetrøje og mørke benklæder.

– Søndag klokken 11.00 sker der også et kassedyk hos Løvbjerg på Strevelinsvej, hvor to personer stjæler et ukendt pengebeløb, da de vil betale for deres varer ved kassen. Der er ingen beskrivelse af de to mænd, men de kørte fra stedet i en grønlig personbil, slutter politikommissær Ole Eckholdt.