To spillere fra FC Fredericias ungdomsafdeling, Rasmus Møller og Rune Schelde, fik onsdag debut for klubbens seniorhold i pokalkampen mod Hatting-Torsted, som FC Fredericia besejrede med 5-0.

Allerede efter en halv time ble Rune Schelde kastet for løverne. Han blev sendt ind på den offensive midtbane, da Jacob Buus blev skadet og Nikolaj Kirk derfor gled ned på højre back.

“Det var fedt at komme ind allerede der. Jeg var ikke helt klar på det, da det var efter en skade, men det var godt at få en masse minutter i benene,” siger Rune.

Rasmus Møller har været med omkring FC Fredericias seniortrup i længere tid. Blandt andet var han med på træningslejren til Tyrkiet i vinters, og nu har han opnået officiel debut.

“Det er noget, som man har kæmpet for i et stykke tid, og man vidste godt, at muligheden var her mod en lavere rangende modstander i pokalen,” forklarer Rasmus, som har taget turen op igennem FC Ungdom og nu har fået seniordebut:

“Jeg har været med siden U14, og pludselig står man her på førsteholdet. Det er en drengedrøm,” siger han.

Rune stemmer i med Rasmus, og nu håber han, at debuten er startskuddet til noget mere.

“Det var fedt, det var en kæmpe stor oplevelse og det var forhåbentligt den første af mange,” udtaler Rune.

Rasmus Møller og Rune Schelde har stadig alderen til at spille på FC Fredericias U19-hold, og det er også der, at de primært er tiltænkt en rolle i den her sæson.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det