I forbindelse med gårdagens opgør mellem FC Fredericia og Viborg FF blev to fans fra FC Fredericia sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Hvad der var lagt op til at være en festdag endte ikke sådan for FC Fredericias fangruppe Red Pride. Allerede en halv times tid før kampstart klokken 18:00 satte de gang i Monjasa Park med slagsange, og selvom FC Fredericia kom bagud undervejs i opgøret fortsatte de med at skabe stemning. Fansene fik noget at juble over efter en times tid, da Agon Mucolli udlignede til kampens resultat 1-1.

Jublen varede dog ikke længe for fansene, da fanklubben valgte at udvandre i protest efter uoverenstemmelser med vagterne og udenfor stadion var politiet blevet tilkaldt, hvilket kastede to overtrædelser af ordensbekendtgørelsen af sig.

»På Vestre Ringvej klokken 19:40 var der en støjende gruppe fodboldfans, hvor en 23-årig fredericianer råbte, at politiet kunne komme an og havde truende adfærd. Han fik en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Igen klokken 21:10 på Idrætsvej blev en fodboldfan sigtet. En 20-årig mand fra Fredericia råbte fucking pansersvin, og han blev taget med til detentionen i Vejle, da han var meget fuld,« siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, John Skjødt. 

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer