Danmarks landshold i 7-mands rugby deltager i weekenden i en international turnering i Dublin. Hele to spillere fra Erritsø GIF Rugby er udtaget til truppen af tolv spilere, der skal kæmpe i rødt og hvidt på den grønne ø.

Som en sidste test før EM i Kroatien i næste måned deltager Danmarks landshold i 7-mands rugby i denne weekend i en international turnering i Irlands hovedstad, Dublin.

Det sportslige niveau i ”Dublin 7’s” forventes at være højt. Rugby er utrolig udbredt og populært i Irland, som hører til blandt de førende rugbynationer i verden. Det bliver interessant at se, hvor langt Danmark når og hvad udbytter bliver med henblik på det forestående EM.

På nær Joshua Jensen fra Swindon RFC er samtlige danske spillere i truppen fra den hjemlige liga, heriblandt Erritsø GIFs Jeppe Maagaard Holm på 24 og debutanten i rødt og hvidt, Christoffer Ki Winstrøm på 21. Begge er stamspillere og bærende kræfter på Erritsø GIFs unge 1. divisionshold.

Jeppe M. Holm, der siden 2015 fast har spillet på Danmarks Sevens landshold, siger før det går løs i Dublin:

“Jeg ser utrolig meget frem til turneringen. Vi er godt forberedte som hold i år, og niveauet har været højt i bruttotruppen. Det bliver også en fornøjelse at få selskab af min holdkammerat og ven Christoffer på banen.”

Sevens er en meget publikumsvenlig variant af rugby og tillige olympisk disciplin. Danmark har i de seneste år opnået fremgang inden for Sevens, og Dansk Rugby Union satser på et godt dansk EM i Kroatien i juni.

Annonce