I alt 11 mænd blev i går anholdt som led i efterforskningen af skuddrabet i Korskærparken i Fredericia. Ni er løsladt i løbet af aftenen og natten, men to efterforskes stadigt.

Nattens efterforskning af sagen, hvor en 24-årig mand fra Fredericia i går eftermiddags afgik ved døden, efter at være blevet ramt af et skud i brystet i Korskærparken i Fredericia, har ført til, at to mænd fortsat er anholdte.  

Læs også: 24 årig skudramt fredericianer afgået ved døden

De to mænd, på h.h.v. 24 og 25 år blev anholdt i en bil, der var set omkring gerningsstedet og derfor af interesse for efterforskningen af sagen. Mændene er begge fra Fredericia. På nuværende tidspunkt ønsker politiet ikke at oplyse yderligere om de to mænd, hvor de er anholdt, eventuel relation til dræbte, motiv m.v. af hensyn til efterforskningen, der fortsætter i dag både mod dem og i øvrigt.

Der er aktuelt ikke taget stilling til eventuel fremstilling i grundlovsforhør. Et grundlovsforhør skal afholdes inden 24 timer efter anholdelse.

Da efterforskningen altså er i gang, kan Sydøstjyllands Politi ikke aktuelt oplyse yderligere fx om de nu løsladte eller andre forhold i relation til sagen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer