Det var Fungerende politikommisær Nicolaj Rasmussen fra Sydøstjyllands Politi, der stod for ugens første døgnrapport. Han kunne fortælle om spirituskørsel, unge der kørte to på en knallert og forsøgte at køre fra politiet, og senere løbe fra politiet, to personer, der nægtede at tage mundbind på, da de var på Fredericia Banegård, samt fra Kolding; en udbrændt bil, to fodgængere på motorvejen, og en række indbrud. 

»Klokken 13.45 lørdag standser vi en spritbilist tæt på sit hjem på Vejlevej. Han har en promille over det tilladte, hvilket han sigtes og anholdes for,« fortæller Nicolaj Rasmussen og fortsætter: 

»Søndag nat klokken 00.45 forsøger to drenge i 16-årsalderen at køre fra politiet, da de bliver set kørende to på en scooter. Det lykkedes de ikke med, de forsøger tilmed at løbe fra politiet, hvilket heller ikke giver pote, hvorfor de anholdes og sigtes for at køre to på scooter. Det skete på Havepladsvej.«

»Derudover har vi to COVID-sager fra Fredericia, da vi i fredags klokken 02.05 måtte til banegården for at fortælle en 19-årig mand fra Aarhus, at han skulle bruge mundbind. Da vi kommer retur igen 30 minutter senere, er dette ikke sket, hvorfor han tildeles en bøde. En lignende sag skete denne nat klokken 03.58, da en 35-årig koldingenser nægter at bruge mundbind. Han var først blevet advaret af en vagt på stedet, og dernæst også af politiet. Han får også en bøde,« tilføjer Rasmussen og fortæller om Kolding: 

»I Kolding måtte vi samle en 35-årig og 21-årig mand op, da de gik til fods på Esbjerg-motorvejen. Vi ved ikke, hvordan de er kommet derned, om de er blevet sat eller kørt. Men de blev samlet op og kørt til nærmeste afkørsel,« fortæller Nicolaj Rasmussen og fortsætter: 

»Fredag kl.08.00 er vi i Holmsminde, hvor en varebil er udbrændt. Man kan se, at baggrunden er knust, og senere påsat. Vi har ikke yderligere til denne nu.«

»Derudover har vi et indbrud på Nicolai Plads i Kolding, hvor alarmen er gået 02.47. EN rude er knust og man er kommet ind via en stige til kontoret. Der er ikke overblik over koster, men en scooter er set køre fra stedet,« fortæller Nicolaj Rasmussen og tager dagens sidste indbrud på døgnrapporten: 

»Lørdag mellem 16.00 og søndag 20.30 har der været indbrud i en villa på Ekkodalen. En rude til et værelse er opbrudt med en skruetrækker, hvorefter man har været over det hele. Der er endnu ikke overblik over koster, ligesom der ikke er nogle spor og ingen mistænke. Slutteligt har vi været forbi Ålegården i Kolding, hvor der er boret et hul i en skydedør til en varebil, hvorefter dørene kan åbnes uden nøgle. Der er ingen mistænke.« 

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer