Det er ved at være højsæson for fitnesscentrene, der mærker stor medlemsfremgang i forbindelse med nytårsforsæt. I Fredericia er der flere forskellige centre, der oplever det, og et af dem er iGym på Sanddal Bakke, der for nylig fejrede to års fødselsdag.

Med en meget tydelig placering ud til en af Fredericias mest trafikkerede veje er iGym et synligt center for mange forbipasserende dagligt, der i nu over to år har kunnet tage vejen forbi fitnesscentret, der åbnede d. 2. december 2017.

Den daglige leder har siden åbningen været Lene Allman, som ser tilbage på de første to år.

“Det har været fedt at være med fra starten. Det har været fedt at sætte præg på centret, og lære medlemmerne at kende,” siger Lene.

Et fitnesscenter er ikke “bare” et center. Hvert center har en bestemt målgruppe, og iGyms målgruppe er også helt klar.

“Vi er et +40 center, men vi har også en del unge. Vores ældste medlem er en 94-årig kvinde, og vi har også en mand på 90 år, men ellers er det blandet, hvem der kommer her,” siger Lene.

iGym er ikke som de andre centre. En af de ting, som de slår sig ned på er, at maskinerne automatisk indstiller sig efter den enkelte person med et swipe af deres iGym medlemsarmbånd. Det gør, at medlemmerne træner sikkert i udstyret og ikke får skader som de kan i andre centre, hvor de er overladt til dem selv.

“Når du holder dit iGym armbånd op til maskinerne indstilles de automatisk til den enkelte,” siger Lone fortæller hvad det betyder for medlemmerne:

“Det gør træningen lettere, mere overskueligt og ikke mindst effektiv og tryg. Mange vælger træningen fra, fordi de skal huske indstillinger, træningsvægt og hvilke maskiner man skal bruge. I iGym ved man præcis hvilke maskiner man skal bruge – og ikke mindst hvordan,” fortæller hun.

Når man opretter sig som medlem i iGym, bliver man første gang mødt af en certificeret instruktør, der indstiller dig i alle maskiner. Al denne data bliver herefter lagret på den enkeltes armbånd. Med andre ord; Alle medlemmer bliver taget godt imod og bliver derfor hurtigt bliver en del af sammenholdet og dermed motiveret til at fortsætte.

“Vi tager godt imod folk på den måde. Vi starter ud med at spørge ind til skader og skavanker, og så indstilles maskinerne efter det. Det gør, at man føler sig tryg ved at komme her,” siger Lene.

Bæredygtighed

Et kendetegn for iGym har fra start været deres markante hvide facade med sort skrift, men for nogle måneder siden blev den udskiftet med træfarve.

“Det er superwood, så med tiden bliver det mere gråt, og det er vedligeholdelsesfrit,” siger Lene og fortæller, at det ikke er det eneste hos iGym, der er bæredygtigt:

“Vi har valgt at bruge kaffekopper i stedet for papkrus,” siger hun.

I iGym Fredericia kan man i den kommende tid se frem til, at der kommer nye baderum og infrarøde saunaer. Vil man vide mere om fitnesscentret kan man læse mere på deres hjemmeside.

Www.eventc.dk

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer