Jyske Banks Fredericias afdeling har to 20 års jubilarer. Det drejer sig om Birgitte Djernæs og Vibeke Madsen. Vi har talt med filialdirektør Pernille Kærgaard om de to jubilarer.

Birgitte startede i filialen i Middelfart og drog siden til Horsens, men er sidenhen kommet til Fredericia, hvor hun nu fejrer 20 års jubilæum sammen med Vibeke, der igennem alle 20 år har arbejdet hos Jyske Bank i Fredericia.

“Jeg bliver glad i låget, når jeg ser alle vores medarbejdere helt generelt, for vi har det godt sammen, og arbejder alle sammen for at give både hinanden og vores kunder gode oplevelser hver dag, men det er noget særligt, når man at gøre med to jubilarer,” siger Pernille Kærgaard og kommer ind på fordelene ved de to trofaste medarbejdere som i år har jubilæum:

“Det er en kæmpe fordel at have nogle med så mange års erfaring . Det gør mange ting meget lettere, og de er på ingen måde gået i stå.”

Hvad siger det om jeres arbejdsplads, at I har haft Birgitte og Vibeke så længe?

“Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø og en glad kultur. Vi har et team, der også gerne vil hinanden i fritiden og de tager eksempelvis en weekend til København, hvor de shopper og ser musicals, eller tager til Aarhus og shopper og går i teatret der. Det er sådan noget man gør som kollega i Jyske Bank,” slutter Pernille Kærgaard.

https://www.facebook.com/events/café-razz-middelfart/foredrag-morten-spiegelhauer-bag-om-operation-x-cafe-razz/1763579550454511/