Nordisk Tivoli Park ruller Danmarks største omrejsende tivoli ind på byens tivoliplads i Fredericia fredag d. 26. juni til søndag, 28. juni. Her kan man opleve de nyeste tivoliforlystelser, der byder på hygge, oplevelser og gys.

Det omfattende tivoliopbud henvender sig til alle aldre. Der er stille og hyggelige forlystelser, som henvender sig til de mindste. Andre forlystelser er der mere sus og gang i, så ungdommen har her mulighed for at at opleve det gys de ønsker og få et sug i maven.

Nordisk Tivoli Park har en lang tradition for at underholde familien Danmark, men selv om traditionen er lang har tivoliet løbende fornyet sit materiel. Det gælder alle de kørende forlystelser, men også de mange mobile boder, hvorfra der tilbydes gæsterne et kæmpe udvalg af alskens lækkerier.

Den sidste dag Nordisk Tivoli Park er i byen kommer Linse Kessler på besøg.

Linse Kessler er utrolig populær. Alle kender barmfagre Linse. Linse er aktiv som TV stjernen fra Familien på Bryggen, forfatter, brevkasseredaktør og en stor dyre-og hundeven.

Når Linse gæster Nordisk Tivoli Park giver hun sig god tid til at hilse på alle sine venner. Rigtig mange vil gerne fotograferes sammen med Linse og hun er rundhåndet med at skrive autografer her og der.

Nordisk Tivoli Park kommer til Hannerup Skoven fredag d. 26. juni til søndag, 28. juni-
Linse Kessler optræder søndag kl. 14.