Forleden kunne Peder Tind fortælle, at han har fuldt tiltro til sine partifæller på Christiansborg når det kommer til at forhandle Danmarks genåbning på plads. Nu er der landet en aftale for næste skridt – og det vækker glæde hos gruppeformanden.

“Jeg har hele tiden været helt sikker på, at vores dygtige folk har gjort det godt på Christiansborg. Jeg er helt på linje med, at vi skal åbne Danmark igen. Det her er meget dyrt. Selvfølgelig skal det være forsvarligt, hvorfor jeg også tror man har fulgt sundhedsstyrelsens anbefalinger. Jeg glæde mig over at mange kan møde på arbejde på mandag og begynde at holde hjulene igang”, fortæller Peder Tind og fortsætter:

“Stort cadeau til Venstre og stort cadeau til partierne for at nå hinanden. Flere lande begynder også at åbne, hvilket i min bog betyder, at vi er på vej i den rigtige retning. Det er dejligt for livet generelt, for beskæftigelsen og for at vi kommer tilbage til livet som vi kender det”.

“Som det hele tiden har været, så er der noget vi kan gøre og noget vi ikke kan her lokalt. Jeg glæder mig bare over, at vi kan få hele den branche med liberale erhverv igang. Det er mange små arbejdspladser. Der er også mange der kan blive klippet igen, samtalen over stolen kan komme igang igen. Turen til frisøren har også et socialt element – og det er jo godt at vi får åbnet det Danmark op vi kender”, lyder det afslutningsvist fra Tind.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer