Når TINA DICKOW spiller i vejle Musikteater til foråret 2022, bliver publikum blandt de første til at høre en stribe nye Dickow-sange live. Danske sange, vel at mærke.
Billetsalget begynder kl. 10.00 fredag den 28. maj 2021.


Når TINA DICKOW spiller Danmarks-turné til foråret 2022, er publikum i Vejle Musikteater blandt de første til at høre en stribe nye Dickow-sange live. Danske sange, vel at mærke.

Hun har annonceret, at hun arbejder på sit første dansk-sprogede album og siger selv om albummet og turneen:


-Jeg tror alle véd, at vi glæder os vanvittigt til at komme ud at spille! Og hvis bare publikum glæder sig halvt så meget, som jeg gør, til vi igen kan mødes på spillestederne, så kan det kun blive magisk! Og at det bliver i kølvandet på nyt album gør det bare endnu mere spændende. Vi skal jo spille spritnye sange på dansk, og der er flere grunde til, at de sange kommer nu. Jeg har savnet Danmark helt ubeskriveligt i den lange periode, hvor jeg ikke har kunnet rejse hjem, og følt mig mere dansk end nogensinde det sidste års tid. Og derudover føles det som et godt tidspunkt at tage et spring og prøve noget nyt frem for at søge tilbage til det gamle. Vi er et andet sted nu. Og jeg glæder mig til at mødes lige dér.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer