Vi har besøgt Tina Blomstergren, der er en af Fredericias kendte yogaudøvere, som underviser i det. Til dagligt driver hun tinablomstergren.dk og i den forbindelse har vi talt med hende om nytårsforsæt og hvad 2020 byder på for hende.

Vi er kommet ind i et nyt år. Nogle vil tabe sig og andre vil stoppe med at ryge, men hvad det er det vigtigste? Det startede vi med at spørge Tina om.

“Det er at trække vejret. Det minder dig om, at du er live, så vær glad for at du er i live,” siger hun og kommer ind på, at man skal finde inspirationen inde i en selv frem for at læse om det andre steder:

“Det bedste svar er inde i dig og når du leder finder du det. Det med at sætte sig håb om fremtiden handler mest om, at man skal tage sig mere sammen. Nogen gange kan det være at gøre mindre i stedet,” siger Tina.

I Fredericia er vi forkælet med en masse skøn natur, og den kan man bruge til at samle tankerne.

“Vi kan finde balancen og de genspejl man finder i naturen. Der er en harmoni, som vokser og gror uden man tænker over det så det ikke hele er så planlagt. Der er 50 tanker i minuttet, men hvis man kommer ud, får man befriet tankerne,” forklarer Tina.

2019 er forbi og vi bad Tina finde hendes stærkeste minde, men det var ikke nogen nem opgave for hende.

“Det stærkeste for mig er hver eneste stund, hvor jeg er på yogamåtten med nogen og det er mange gyldne øjeblikke. Så jeg kan ikke fremhæve ét specifikt,” siger Tina.

I det forgange år var Tina meget ude at rejse, både i erhvervsøjemed, men også privat. Fælles for begge dele var, at hun tog yogaen med.

“Det kan man sagtens gøre. Man skal bare bruge et rum eller en stol. Jeg har arbejdet på mange af turene, men også selv holdt ferie. Når folk tager af sted, så skal man ikke gøre andet end at stoppe op og gøre det. Det er så givtigt,” forklarer Tina.

Tina har blandt andet et samarbejde med Fredericia Idrætscenter, og det vil fortsætte i 2020.

“Vi har en januaraften, hvor vi inviterer folk ud til noget welnessaften. Vi har også en yogadag i år, hvor der er muligheder på programmet,” siger Tina, der med tinablomstergren.dk fortsætter med at have ugentlige yogahold.

https://www.billet.dk/dizzy-mizz-lizzy#tour

Leave a Reply