Jeg er på yogamåtten hver dag!

De fleste morgener laver jeg yoga; det er en del af min identitet.
Jeg ruller yogamåtten ud i stuen, og tager mig en stund, hvor fysiske øvelser og meditation er med til at give mig en smuk og energigivende start på en ny dag.

Jeg sætter den mængde tid af, som jeg har mulighed for at bruge, uanset om dette er 5 min eller 1,5 timer, og jeg glæder mig til hver eneste morgen.

At investere i mit velbefindende er et dejligt boost, for jeg har lyst til at have det godt. Tit bliver jeg spurgt, om jeg laver yoga hver dag, og det gør jeg. Jeg vil ikke undvære min yoga, for yoga hjælper mig med at passe godt på mig selv, bla. gennem fokus på styrke, sundhed og smidighed, fysisk og mentalt.

Da jeg skulle filme #yoga #daybreak til Fredericia Avisen, havde jeg med mig i tankerne, at disse små sekvenser både kan bruges på morgener, hvor du vælger at stå op 5 min. før vækkeuret normalt ringer, og i løbet af din dag. Du behøver ikke at have en yogamåtte for at deltage, husk det.

Jeg er så heldig, at jeg ofte har en eller flere at dele min praksis med. Måske du også tager initiativ, og deler yogaen med en eller flere i din nærhed, det kan være både sjovt og motiverende 😉

Uanset; videoerne vil fremover være dig tilgængelige, så du kan benytte disse, igen og igen.

✔️ Det behøver ikke tage lang tid, at få det bare lidt bedre.

Kh Tina Blomstergren